Sute de hectare de teren ale Murfatlar România SA, scoase la vânzare de lichidatorul judiciar

by Redactia
12 views

Activele producătorului de vinuri Murfatlar, intrat în faliment în anul 2018, sunt scoase la vânzare bucată cu bucată. Lichidatorul judiciar al societății organizează licitații publice în vederea vânzării mai multor suprafețe de teren, a căror valoare totală depășește suma de 794.418 euro. Murfatlar România SA a intrat în insolvență la cerere, în anul 2012.

Maestro SPRL, lichidatorul judiciar al societății Murfatlar România SA, intrată în faliment în anul 2021, conform deciziei Tribunalului Constanța, pronunțată în dosarul nr. 2938/118/2012, organizează o procedură de licitație publică în vederea vânzării mai multor bunuri din patrimoniul societății. Este vorba de mai multe active independente, localizate în orașul Murfatlar, compuse din terenuri intravilane aferente sediilor de fermă sau sectorului mecanic, fără construcții, după cum urmează:

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More