Sute de mii de şoferi aşteaptă să fie despăgubiţi sau să îşi primească diferenţa de primă, la 10 luni de la falimentul Euroins

by Redactia
25 views

Sute de mii de şoferi aşteaptă şi acum, la 10 luni de când Euroins a intrat în faliment, să fie despăgubiţi sau să îşi primească diferenţa de primă. Autorităţile nu pot estima în cât timp se vor face plăţile restante, care depăşesc, numai în cazul acestei companii, 2,2 miliarde de lei. Pentru perioada următoare sunt aşteptate şi modificări legate de legislaţia din domeniu, care ar putea creşte tarifele, în cazul unor şoferi, chiar şi cu 20%.

În cele zece luni de când Euroins a dat faliment, statul a decontat aproape 31 de mii de cereri, în valoare de peste 255 de milioane de lei. Adică mai puţin de 15% din totalul cererilor depuse atât pentru acordarea despăgubirilor, cât şi pentru acordarea diferenței de primă.

Din estimările făcute de autorităţi, Fondul de Garantare a Asiguraţilor mai are de dat peste 2,24 mld lei, atât pentru despăgubiri daune, cât și restituiri de prime. Peste 98% din bani vor merge în direcţia despăgubirilor de daune.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More