SVB Financial se ciocnește cu FDIC în legătură cu soarta a 2 miliarde de dolari în cadrul unei audieri de faliment

by Redactia
6 views

Avocații pentru partea din Silicon Valley Bank care a fost pusă sub protecția falimentului au acuzat autoritățile de reglementare bancară din SUA că au “drenat” aproximativ 2 miliarde de dolari din numerar din instituție, pregătind terenul pentru o luptă care va decide cât de mult vor recupera investitorii, inclusiv Appaloosa și Pimco, în cadrul restructurării.

Comentariile de marți au fost făcute în cadrul unei audieri de deschidere a falimentului SVB Financial – unitatea SVB care include activitățile sale de investiții bancare și de investiții de risc – care a solicitat protecția Capitolului 11 vinerea trecută.

Compania Federală de Asigurare a Depozitelor a preluat controlul operațiunilor bancare comerciale ale SVB pe 10 martie, după ce deponenții au încercat să retragă 42 de miliarde de dolari de la creditor, în cel mai mare faliment bancar de la Marea Criză Financiară.

Cazul de faliment va contribui la decizia modului în care sunt rambursați creditorii care au împrumutat SVB Financial, compania-mamă care deținea operațiunile bancare comerciale omonime ale SVB.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More