„Țânțarul care bâzâie” și întârzie ieșirea lui Dinamo din insolvență, pus în gardă de Răzvan Zăvăleanu: „Solicităm despăgubiri!”. Dovada clară că „roș-albii” vor să prindă cupele europene în sezonul următor. VIDEO

by Redactia
15 views

„Țânțarul care bâzâie” și întârzie ieșirea lui Dinamo din insolvență e pus în gardă de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului!

Unul dintre foștii jucători ai „câinilor”, aflat în continuare în proces cu clubul, cauzează mari bătăi de cap formației care luptă pentru evitarea retrogradării.

„Țânțarul care bâzâie” și întârzie ieșirea lui Dinamo din insolvență, pus în gardă de Răzvan Zăvăleanu

Este vorba despre Diego Fabbrini, fotbalist care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo între anii 2019 și 2021. Italianul a contestat deja în mai multe rânduri aprobarea planului de reorganizare modificat al clubului „alb-roșu”.

Zăvăleanu e convins însă că mijlocașul n-are nicio șansă să aibă câștig de cauză în această speță și a anunțat că, dacă se va ajunge în situația în care Fabbrini va cauza probleme lui Dinamo pe plan sportiv, se vor declanșa proceduri de recuperare a prejudiciului.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More