Team Star Sud SRL, în procedură de insolvență! Modernizarea centrului pietonal din Alexandria, o afacere prăfuită

by Redactia
66 views

Firma Team Star Sud 2019, cunoscută anterior sub numele de Spring Road Cargo, a intrat în procedură de insolvență în ianuarie 2024 conform dosarului 736/3/2024. Potrivit informațiilor obținute din surse judiciare, firma are mai multe litigii privind achizițiile publice. Această mișcare vine la câțiva ani după ce Tel Drum, companie care a fost controlată de fostul lider PSD – Liviu Dragnea, a fost judecată și anchetată pentru fraude cu fonduri europene și a intrat și ea în insolvență.

Documentele publicate în Monitorul Oficial dezvăluie că firma Team Star Sud 2019 a fost deținută inițial de Florea Neda, unul dintre foștii directori Tel Drum, și că transferul acțiunilor către Costel Cule a avut loc în martie 2018. Sub conducerea noului acționar, firma și-a schimbat nu doar numele, dar și obiectul principal de activitate, de la „activități de arhitectură” la „lucrări de construcție a drumurilor și autostrăzilor”.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More