Ţepari mondiali! Liga 1 se află pe locul doi în lume, după Grecia, într-un clasament rușinos » Confirmarea a venit de la FIFA

by Redactia
27 views

FIFA a creat un fond pentru despăgubirea fotbaliștilor păcăliți cu insolvența cluburilor. Pe 2022, România e pe locul al doilea în lume la valoarea cererilor pe care le-au formulat jucătorii rămași fără salarii.

Nu e doar o impresie, în România chiar sunt păcăliți foarte des fotbaliștii. Confirmarea clară a venit când FIFA a creat un fond pentru despăgubirea jucătorilor care nu și-au mai încasat salariile din cauza insolvenței sau a falimentului la care au apelat cluburile.

Pe 2022, cele mai mari cereri pentru astfel de despăgubiri au venit din Grecia. Pe locul al doilea în lume s-a clasat România! A treia a fost, în mod surprinzător, Portugalia, o ligă dintre cele mai puternice din Europa, cu Benfica și cu Porto calificate frecvent în fazele superioare din Champions League și cu afaceri imense, de sute de milioane de euro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More