Tot mai multe semne de întrebare la Vivre Deco: expunere a Alpha Bank în emisiunile de bonduri de 10 mil. euro, cheltuieli de publicitate şi protocol de 1,2 milioane de euro pe lună. Cum s-a ajuns aici?

by Redactia
23 views

♦ Compania consideră că „următoarea alternativă optimă pentru societate, în cazul în care nu s-ar ajunge la omologarea planului de restructurare, ar fi falimentul“ ♦ Obligatari cu aproape 2 mil. euro creanţe sunt decişi să nu aprobe planul şi să ceară insolvenţa ♦ Schimbare de la 4,2% la 15%, cât pot primi obligatarii dacă noul plan de restructurare va fi aprobat.

Apar tot mai multe semne de întrebare în cazul retaile­rului online de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco, primul default de la Bursa de Valori Bucureşti, adică prima companie care nu a putut să-şi onoreze plăţile către obligatari din cauza unor rezultate financiare sub aşteptări, în condiţiile în care noul plan de restructurare anunţat de companie prevede că cei care au finanţat compania prin obligaţiuni ar urma să primească 15% înapoi şi nu 4,2% peste patru ani dacă acesta va fi aprobat, dar şi în contextul în care apar discuţii între investitori legate de cine sunt cei care au subscris în cele două emisiuni, cu nume grele precum Alpha Bank, care ar avea o expunere semnificativă.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More