Trei oameni de afaceri din Botoşani sunt obligaţi să-şi plătească datoriile

by Redactia
17 views

Trei oameni de afaceri din Botoșani au fost obligați de judecători să plătească datoriile firmelor lor, intrate în insolvență. Administratorii unor firme pentru care Tribunalul Botoșani a deschis procedurile de insolvență au fost ceruți de lichidatori să suporte pasivul acestora din averea proprie.

În unul dintre cazuri, Tribunalul a decis obligarea fostului administrator al firmei Royal Cars, Mihai Gheorghiciuc, să suporte pasivul acesteia în valoare de 229.784,00 lei. De asemenea, lichidatorul a cerut judecătorilor să îl pună la plată pe fostul administrator al firmei Dragopet SRL, Ilie Petcovschi, în valoare de 109.791,97 lei. Totodată, același lichidator a deschis o acțiune și împotriva fostului administrator al societății comerciale Iţcu Building Project SRL, Petrișor Iţcu, cerându-i să suporte pasivul acesteia în valoare de 153.737 lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More