Trei persoane fizice cer insolvența Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV)!

by Redactia
13 views
  • Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV) este controlată de Atelier Media SRL!
  • Potrivit dobrogea.tv/static/societate „asociat unic SC Atelier Media SRL având ca acționar SC GVC Investment Company LTD cu 96,08% acțiuni, asociat unic Gabriel-Valentin Comănescu“.

Se cere intrarea în insolvență a societății comerciale Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV)! Solicitarea a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, cu numărul 2338/118/2024, și cu obiect deschiderea procedurii la cererea creditorului. Conform portalului instanțelor de judecată, Jijiie Andreea – CorneliaVeres Irina și Vieru Ciprian au calitatea de creditor, iar Dobrogea Media SRL are calitatea de debitor.
 
Nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 7 aprilie 2024, SC Dobrogea Media SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe bulevardul Mamaia, se ocupă de activităţi de difuzare a programelor de televiziune și este controlată de Atelier Media SRL, din Constanţa, incinta PortDana 34.
 
Ca administrator figurează Bratu Mihai Dumitru.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More