Tribunalul Constanța, decizie cu ecouri până în Rusia! Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA intră în faliment! (MINUTĂ)

by Redactia
12 views
  • Societatea comercială Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, cu sediul în Constanța, o societate pe acțiuni, cu mod de administrare dualist, controlată de două companii cu sediul în Rusia, Sankt Petersburg, a intrat în faliment!
  • Decizia a fost luată luni, 17 iunie 2024, de Tribunalul Constanța, instanța ce a desemnat provizoriu, în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual De Insolvenţă Enache Marilena Mariana.
  • În continuare, Tribunalul Constanța a fixat termen de judecată la data de 21 octombrie 2024, ora 9.30.

 Societatea comercială Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, cu sediul în Constanța, o societate pe acțiuni, cu mod de administrare dualist, controlată de două companii cu sediul în RusiaSankt Petersburg, a intrat în faliment!
 
Decizia a fost luată luni, 17 iunie 2024, de judecătorii de la Tribunalul Constanța, în dosarul 824/118/2024*.
 
Instanța a desemnat provizoriu, în calitate de lichidator judiciar, la cererea creditorului Cablenet SRL, pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual De Insolvenţă Enache Marilena Mariana.
 
În continuare, Tribunalul a fixat termen de judecată la data de 21 octombrie 2024, ora 9.30.
 
De precizat că decizia tribunalului nu este una definitivă!  
 
Conform portalului instanțelor de judecată, în dosar, creditorii sunt: Balkan Marine Bunker Assets SRL prin lichidator judiciar, Cablenet SRL.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More