Turcilor de la Metchim Trade li se cere falimentul!

by Redactia
41 views

O cunoscută societate din județul Vâlcea cere falimentul în instanță unuia dintre cei mai mari traderi de cereale din Constanța. Mai exact, Agrival Trans SRL a înregistrat în cursul zilei de 10 aprilie a.c. un dosar prin care cere falimentul societății Metchim Trade SRL, deținută de omul de afaceri turc Halil Ozdinc. Vă reamintim că, Metchim Trade SRL a fost inclusă în lista marilor contribuabili ANAF.

Agrival Trans SRL, o firmă din județul Vâlcea, a înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 10 aprilie a.c., un dosar prin care cere, în calitate de creditor, falimentul societății Metchim Trade SRL.

Metchim Trade SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul în municipiul Constanța. În 2022 firma a înregistrat afaceri în valoare de 192.776.877 de lei, un profit net în valoare de 1.038.442 de lei, dar și datorii de peste 32.199.351 de lei, având 10 angajați. Administrator al firmei este Ozdinc Halil, iar unic asociat este Ozdinc Halil Ibrahim. Metchim Trade SRL a fost inclusă în lista marilor contribuabili ANAF.

Read More.

 

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More