Ultimele detalii oferite de Zăvăleanu: ,,Să se ia decizia ieşirii de urgenţă din insolvenţă”

by Redactia
11 views

Dinamo trebuie să iasă din procedura de insolvență în lunile următoare, această este și dorința administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu.

Acesta a declarat la finalul meciului cu Csikszereda Miercurea Ciuc că Dinamo nu are niciun motiv să mai rămână în insolvență și să achite datoriile rămase:

„Personal sper să se ia decizia ieşirii de urgenţă din insolvenţă, să se achite sumele care mai sunt de plată şi ulterior acţionarii să îşi facă planurile fără a fi încorsetaţi de niciun fel de rigori legale altele decât cele normale.

După mine nici nu ar trebui să se vorbească cu administratorul judiciar pentru un buget pentru anul viitor ci ar trebui să se rezolve problema financiară mică ce a mai rămas de plată şi ulterior clubul să se comporte absolut liber pe o piaţă liberă.

Suma de achitat este de ordinul sutelor de mii de euro, e mică raportat la ceea ce au însemnat datoriile lui Dinamo în iunie 2021.” , a declarat administratorul judiciar al lui Dinamo, la Prima Sport.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More