Un celebru lanț de supermarketuri și-a anunțat falimentul. A închis toate magazinele

by Redactia
47 views

Un lanț german de supermarketuri și-a închis toate magazinele din Germania după ce și-a anunțat falimentul. Sâmbătă, pe 23 martie, clienții și-au putut face cumpărăturile acolo pentru ultima dată.

Real și-a închis toate magazinele din Germania

Pe data de 23 martie a acestui an, lanțul de supermarketuri Real și-a închis toate magazinele din Germania. În luna septembrie, compania a solicitat deschiderea unei proceduri de insolvență autoadministrată. Această decizie a avut un impact asupra a peste 5.000 de angajați din 62 de magazine și sediul central din Mönchengladbach.

Procedura de insolvență în regim de autoadministrare urmărește să permită continuarea activităților comerciale și să faciliteze negocierile cu potențialii cumpărători pentru preluarea locațiilor. Lanțul de supermarketuri este deținut de investitorul financiar SCP. Acesta a vândut inițial compania în iunie 2022, însă a răscumpărat-o în mai 2023, având în vedere „situația economică critică”.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More