Un combinat de îngrășăminte este scos mâine la licitație pentru 14 milioane de euro

by Redactia
29 views

Lichidatorul Sierra Quadrant are organizată licitație mâine, 18 martie, la ora 14.00, pentru activul industrial Ga Pro Co Chemicals din Săvinești, Neamț, la un preț de pornire de 70 de milioane lei, echivalentul a 14 milioane euro. Combinatul de îngrășăminte a făcut anterior parte din imperiul agro-industrial InterAgro, al omului de afaceri Ioan Niculae, în faliment și lichidare. Ga Pro Co este scos la licitație, în mod succesiv, de mai mulți ani. Prețul a coborât în timp de la 85 de milioane lei la 70 milioane lei.

„Proprietatea imobiliară este constituită din teren intravilan în suprafață de 719.297 mp și clădiri/constructii speciale care deservesc procesul de producție sau în interiorul cărora sunt încorporate instalațiile și echipamentele tehnologice. Bunurile mobile sunt constituite din instalații, echipamente/utilaje, mijloace de transport auto și feroviar, stocuri și obiecte de inventar.

Instalațiile de producție constau în instalatia de uree, instalația de amoniac, instalația de acid azotic, instalația de azotat de amoniu/nitrocalcar, instalația de îngrășăminte lichide. În cadrul mijloacelor de transport auto și feroviar sunt cuprinse locomotive, vagoane, autoturisme, autoutilitare, autospeciale, tractoare și remorci. În cadrul utilajelor sunt incluse buldoexcavatoarele, încărcătoarele frontale, automacarele, motostivuitoarele și stivuitoarele”, este descrierea de pe site-ul Sierra Quadrant.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More