Un funcționar de la ANAF a dat în judecată agenția Sabrinei Nedelcu, care i-a tras o țeapă de 2.000 de euro, pentru o vacanță în Thailanda

by Redactia
12 views

Agenția de turism Princess Travel, a unei blonde celebre (la un moment dat) din Constanța, se află în procedura falimentului de ceva timp, după ce a tras țepe de mii de euro clienților și după ce personalul acesteia nu a mai dat niciun semn, încă din timpul pandemiei COVID. Printre persoanele care au cumpărat vacanțe și au fost înșelate se numără și oameni cu oarece funcții și care nu se așteptau să fie țepuiți chiar ei.

Agenția Princess Travel, deținută de Sabrina Nedelcu, fost consilier județean, a avut perioade în care era pe val, cu clienți mulți, care cumpărau vacanțe și care au fost mulțumiți.

Numai că, la un moment dat, a fost pus lacătul pe ușă și nimeni nu a mai știut nimic despre această agenție și despre ce s-a întâmplat cu banii dați și cu vacanțele cumpărate.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More