Un milionar constănțean rămâne fără zeci de terenuri din Nicolae Bălcescu

by Redactia
77 views
BDO Business Restructuring S.P.R.L. al companiei Elcomex Agroindustrial S.A., controlată de afaceristul Ion Grecu, continuă să scoată la licitație bunurile societății deținute de milionarul inclus cândva în Topul “Forbes 500”.

După ce, acum câteva luni, s-a pus la vânzare Fabrica de Nutrețuri Combinate, firma va rămâne și fără 25 de loturi de teren extravilan, situate pe raza localităților Nicolae Bălcescu și Tîrgușor.

Pe 14 decembrie 2023, lichidatorul judiciar BDO Business Restructuring S.P.R.L. al Elcomex Agroindustrial S.A., organizează o licitație publică de vânzare a mai multor bunuri din patrimoniul firmei aflate în reorganizare judiciară, controlată de milionarul Ion Grecu. Este vorba despre 25 de loturi de teren extravilan, cu o suprafață de 1.054.039 de mp, situate pe raza localităților Nicolae Bălcescu și Tîrgușor.

Prețul de pornire total pentru cele 25 de loturi de teren este de 883.192,76 EUR, exclusiv TVA, iar ședința de licitație va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, din București, Str.Învingătorilor nr.24, Victory Business Center, începând cu ora 11:00.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More