Un patron din Botoșani a cerut insolvența firmei sale care a intrat în faliment

by Redactia
13 views

O firmă de construcții din Botoșani a intrat în faliment, iar procedura a fost declanșată la cererea administratorului acesteia, Dorin Amarandi. Tribunalul Botoșani a decis luni intrarea direct în procedura de faliment a societății comerciale Dorcon Renov SRL, numind ca lichidator judiciar practicianul în insolvență, Cabinetul Individual de Insolvență Liahu Doru.

Compania de construcții, înființată și cu sediul în Mănăstirea Doamnei, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 173.000 de lei și un profit net de 59.710 lei. Potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice, Dorcon Renov SRL avea doi angajați în 2023.

Procedura simplificată de insolvență a fost deschisă la cererea companiei și implică dispoziții precum desemnarea lichidatorului judiciar, menționarea ridicării dreptului de administrare al debitoarei, dizolvarea acesteia și obligația de a depune acte și informații relevante. De asemenea, se stabilește inventarierea bunurilor debitorului în termen de 60 de zile, depunerea de rapoarte și deschiderea unui cont bancar pentru cheltuielile procedurii.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More