Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența. TBL are 800 de angajați și o cifră de afaceri uriașă

by Redactia
40 views

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența în instanță. Este vorba despre Total Business Land SRL (TBL), care are, în prezent, potrivit siteului propriu, peste 800 de angajați în toată țara. 

Secția a II-a a Tribunalului Alba a admis, în urmă cu câteva zile, cererea companiei și a numit un administrator special. Este vorba despre RTZ & Partners SPRL Filiala Alba.

Înainte de pronunțarea deciziei, și CEC Bank a formulat o cerere de insolvență împotriva TBL.

Instanța a calificat cererea băncii ca fiind declaraţie de creanţă, urmând a fi analizată de către administratorul judiciar provizoriu.

TBL se descrie drept ”o companie de proiectare și construcții, consultanţă de management şi servicii profesionale în domeniile: inginerie, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru, minerit, digitalizare, managementul proiectelor”.

Firma, cu sediul în centrul orașului Alba Iulia, are în acest moment 12 birouri în ţară și aproximativ 800 de angajaţi, se arată pe site.

În 2023, compania a avut o cifră de afaceri de peste 91,9 milioane de lei, datorii de 93,7 milioane de lei și un profit net de 576.000 de lei, potrivit declarațiilor depuse la Ministerul de Finanțe.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More