UPFR a cerut insolvența GEOPOL INTERNATIONAL, firma care deține licența Realitatea Plus. Asociația a câștigat deja un proces de încuviințare executare silită

by Redactia
54 views

Uniunea Producătorilor de Fonograme din România (UPFR) – Asociația pentru Drepturile Conexe a depus în instanță o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva GEOPOL INTERNATIONAL SRL Bucureşti, firma care deţine licenţa TV pentru postul Realitatea Plus. Demersul vine după ce, pe 24 martie, asociaţia a câştigat un proces de încuviinţare executare silită.

UPFR a depus o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva firmei care deține licența Realitatea Plus

UPFR se prezintă pe site-ul propriu drept „prima asociaţie profesională nonprofit a producătorilor de muzică înfiinţată în anul 1996 cu scopul de a apăra şi promova interesele profesionale, culturale şi morale ale membrilor săi în baza mandatului acordat de aceştia pentru gestionarea drepturilor lor conexe şi implicarea în activitatea de anti-piraterie”, iar pentru anul 2022 a raportat 55 de angajaţi, venituri de 9.014.262 lei şi cheltuieli de 9.008.251 lei (excedent de 6.011 lei).

GEOPOL INTERNATIONAL SRL, firma care deţine licenţa TV pentru postul Realitatea Plus, este administrată de Alexandra Beatrice Bertalan Păcuraru, fiica lui Maricel Păcuraru. Acesta și-a trecut totul pe numele copiilor și ginerilor deoarece, fiind condamnat, dar și cu un proces în derulare, nu poate deține acțiuni la nicio firmă.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More