Val de concedieri la cel mai mare producător mondial de panouri fotovoltaice, din cauza supracapacităţilor

by Redactia
24 views

Grupul chinez Longi Green Technology Energy Co., cel mai mare producător mondial de panouri fotovoltaice, intenţionează să renunţe la o treime din personal, în încercarea de a-şi reduce costurile într-o industrie care se confruntă cu supracapacităţi de producţie şi o concurenţă intensă, au declarat pentru Bloomberg surse din interiorul companiei.

Longi intenţionează să renunţe la 30% din personalul său, care anul trecut se ridica la aproximativ 80.000 de angajaţi, au precizat sursele care au dorit să îşi păstreze anonimatul. Potrivit acestora, eforturile anterioare de reducere a costurilor, precum eliminarea ceaiului sau cafelei gratuite, diminuarea bugetelor pentru călătorii de afaceri şi interzicerea printării de documente color, s-au dovedit insuficiente, scrie Agerpres.

Disponibilizările de personal reprezintă o accelerare a programelor de restructurări demarate de Longi în luna noiembrie a anului trecut, când firma chineză a început să disponibilizeze mai multe mii de angajaţi, după mai mulţi ani de expansiune accelerată la nivel mondial a industriei de panouri fotovoltaice.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More