Vice intră în faliment înainte de a fi cumpărat de Soros Fund Management și un alt grup de investiții / Valoarea tranzacției

by Redactia
7 views

Vice Media îşi declară falimentul înaintea unui acord de vânzare către un consorţiu din care fac parte Fortress Investment Group şi Soros Fund Management, titrează Financial Times.

Grupul, care deţine Vice News, Motherboard, Refinery29 şi Vice TV, a fost odată printre cele mai populare start-up-uri, fiind cotată la mai multe miliarde de dolari deoarece a reuşit să atragă şi să fidelizeze milenialii.

Cu toate acestea, grupul nu a reuşit să-şi transforme amestecul de ştiri, divertisment şi stil de viaţă într-un succes financiar de durată, cauzat de trecerea publicului înapoi la grupuri media tradiţionale şi de monopolizarea publicităţii online în mâna câtorva giganţi precum Facebook.

Vice a declarat luni că a acceptat oferta unui consorţiu, dar că rămâne deschisă la oferte mai mari, dacă acestea vor apărea. Grupul de firme a fost dispus să plătească 225 milioane de dolari pentru active şi să îşi asume „datoriile semnificative”.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More