VIDEO. CONDUCEREA FLORISAL DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ: ”PRIMĂRIA SATU MARE, ATITUDINE OSTILĂ. SE ÎNCEARCĂ ELIMINAREA NOASTRĂ”

by Redactia
8 views

În cadrul unei conferințe de presă susținută de către reprezentanții operatorului privat de salubrizare Florisal a fost făcută o analiză tranșantă a evoluției serviciilor de salubritate în municipiul Satu Mare. Vasile Pușcaș nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume, acuzând inclusiv unele posibile încercări de falimentare ale societății pe care o reprezintă, posibil pentru a se face loc unei alte firme. Vasile Pușcaș a ținut să precizeze că Florisal a respectat contractele asumate și a depus eforturi pentru a colecta selectiv deșeurile.

”Acum cinci ani, Primăria Satu Mare a optat pentru sistemul dual de colectare: fracție umedă și fracție uscată. Într-adevăr, a avut sens la început, fiind o adaptare graduală a populației la acest sistem de colectare selectivă a deșeurilor. Noi – la Florisal – am respectat întru totul această tipologie de colectare, având containere separate pentru cele două fracții. Aceste mașini când ajung la Stația de la Doba, ar trebui să fie direcționate către stația de sortare unde fracția uscată ar trebui sortată”, a declarat Vasile Pușcaș, reprezentantul Florisal.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More