VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență. Ce spun oamenii

by Redactia
28 views

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: O parte dintre păgubiții în scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat marți în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. 

Oamenii spun că au încercat să atragă atenția cu privire la ceea ce au numit ”deficiențele observate în procedura de insolvență și despre lipsa de transparență a cabinetului” în raport cu ei.

”Punctul în care ne aflăm de șase luni este același, adică nu s-a făcut nimic, nu s-a făcut nici un fel de progres, ăsta ar fi punctul, în care marea majoritate așteaptă un investitor (…) a spus Adrian Ciortea, unul dintre păgubiți.

El a adăugat că creditorilor li s-a cerut o sumă de 200 de euro dar nu știa exact pentru ce.

În plus, Adrian Ciortea a mai spus că și clădirea rămasă nefinalizată se degradează.

El a adăugat că în cauză a fost deschis un nou dosar penal pentru unul dintre notarii din oraș care a lucrat cu dezvoltatorul imobiliar.

Read More.
Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More