ZF Bankers Summit 2022. Procesul de consolidare a pieţei bancare va continua accentuat, având în vedere şi situaţia geopolitică, cu războiul la graniţă. Din cauza volatilităţii mediului în care trăim, băncile trebuie să devină flexibile şi prudente. Pieţele financiare sunt tensionate

by Redactia
39 views

Alina Radu, partener & head of banking and finance la NNDKP

► Suntem alături de bănci în proiectele pe care le finanţează, iar ca avocaţi de business, încercăm să ajutăm şi clienţii băncilor.

► Sectorul bancar din România este un sector foarte puternic, este un motor de creştere. Avem foarte multe oportunităţi în contextul actual.

► Noi ca avocaţi avem relaţii strânse cu consultanţi fiscali, financiari, de business pentru a putea sprijini intrarea investitorilor străini în România, dar ce este mai important acum este să ne concentrăm un pic şi să punem accentul şi pe companiile antreprenoriale româneşti.

► În România, avem şi gradul de dependenţă limitat faţă de situaţia din Ucraina şi Rusia, deci avem stabilitate. Avem o zonă care ne permite să creştem pe zona agricolă, putem ajunge la independentţă energetică, deci premisele sunt.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More