Interviu Ionuţ-Adrian Tănăsoaică: “În ciuda instabilității prețurilor pentru resursele implicate, Electromontaj a avut, în 2022, o creștere a cifrei de afaceri cu peste 20% față de anul precedent”

by Redactia
55 views

·        Interviu cu domnul Ionuţ-Adrian Tănăsoaică, CEO Electromontaj         

·        “Trebuie să facem față perturbării pieței de materie primă și de materiale, mai ales de produse metalice, în contextul conflictului din Ucraina, aceasta fiind unul dintre principalii furnizori de metale, în special oțel”

·        “Compania noastră caută în mod constant noi oportunități de dezvoltare și inovare în sectorul energetic”.

·        “Avem în vedere extinderea capacității de producție si modernizarea Fabricii de Stâlpi Metalici Zincați din București și a Fabricii de Cleme și Armături din Câmpina, investiții în capital de lucru, dar și de portofoliu”

·        “Este din ce în ce mai greu să găsim meseriași pricepuți și calificați, principala cauză fiind lipsa de formare a acestora, școlile profesionale fiind pe cale de dispariție, dar și exodul lor în afara țării. În Electromontaj avem propria școală de formare profesională”

Electromontaj este o companie tehnologică, înființată în 1949, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume, lider pe piața construcțiilor energetice din România. Electromontaj proiectează, construiește, transformă și menține infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice și este o companie cu capital privat 100% autohton.

Read More.

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More