ANALIZĂ Creșterea salariului minim, între obligație asumată în fața UE și vulnerabilizarea economiei: Care sunt firmele care riscă să intre în faliment

by Redactia
49 views

Marius Budăi, ministrul muncii, a propus creșterea salariului minim începând de anul viitor și a provocat o întreagă dezbatere pe scena politică. Chiar dacă România are o creștere economică destul de puternică, situația financiară a țării nu este una ideală după 2 ani de pandemie și un an cu un conflict militar la granițele țării.

Însă discuţiile sunt pentru a avea o nouă creştere a salariului minim, fie la început de an, fie vedem când, dar să avem o predictibilitate pentru mediul de afaceri, dar şi ţinând cont de puterea de cumpărare a celor care lucrează pe salariul minim”, a declarat ministrul Budăi.

Problemele financiare pe care le-a traversat întreaga Uniune Europeană în ultimii 3 ani au afectat foarte mult puterea de cumpărare a românilor. Criza energetică și inflația au fost principalii factori care au pus în pericol stabilitatea economică a României.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More