Ce bancă a luat publicația The Telegraph de la familia Barclay a Marii Britanii

by Redactia
9 views

În timp ce Lloyds Banking Group Plc încerca să recupereze datoriile de 1 miliard de lire sterline de la proprietarii publicațiilor, familia Barclay, care deține titlurile de aproape 20 de ani, începând din 2004, situația care inițial nu părea imposibil de evitat s-a întâmplat: banca a preluat controlul.

Lloyds a insistat ca familia să prezinte cel mai bun plan pentru reducerea datoriei companiei, iar răspunsul a fost dezamăgitor: acesta includea o solicitare ca banca să accepte o reducere din împrumutul făcut deja companiei. Termenii propunerii erau inacceptabili pentru creditor, potrivit Bloomberg News, iar încercările de ajustare a ofertei în ultima săptămână nu au impresionat Lloyds.

În cele din urmă, banca și-a pierdut răbdarea cu editorul și a forțat B.UK, compania din Bermuda care deține Telegraph Media Group, să intre în faliment. 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More