ACROPO, autoritatea cheie care ar trebui să supravegheze eolienele din Marea Neagră, investiţii de până la 6 mld. euro, este condusă de patronul unei firme de mobilă din Runcu, cu afaceri 0 în 2022 şi sediu într-un apartament. Ce alte surprize mai conţine proiectul de lege pentru eolienele offshore?

by Redactia
20 views

♦ Capacitatea proiectelor eoliene pe care România vrea să le dezvolte prin lege în Marea Neagră este de 3.000 MW până în 2035, investiţiile fiind de circa 4,5-6 miliarde de euro ♦ Autorităţile cheie în acest nou domeniu pe care România vrea să îl lanseze sunt Ministerul Energiei, Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) şi ACROPO – Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. ♦ Ultima este condusă de anul trecut de Robert Eugeniu Ciocioi, al cărui CV nu poate fi vizualizat pe site-ul oficial al ACROPO, dar care în prezent este acţionar la o firmă de mobilă din Runcu (Gorj).

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More