Ce arată datele ANAF: Cele mai mari 3.300 de companii din România, marii contribuabili, au 60% din cifra de afaceri totală, dar generează numai 40% din profit, în timp ce companiile mici şi mijlocii aduc restul de 60% din profit. Cum se explică?

by Redactia
27 views

♦ Cele mai mari 3.300 de companii din România, marii contribuabili, generează 60% din cifra de afaceri a ţării, iar restul de circa 800.000 de companii generează ce a mai rămas, adică 40% ♦ Pe de altă parte, primele 3.300 de companii din România generează doar 40% din profitul din România, în vreme ce contribuabilii mici şi mijlocii aduc restul de 60% ♦ Cum se explică?

Primele 3.300 de companii din România, clasificate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) ca mari contribuabili, deţin 60% din cifra de afaceri din România. Profitul marilor contribuabili însă înseamnă numai 40% din profitul total din România, arată datele transmise către ZF de ANAF. Unde este profitul marilor contribuabili? Companiile mari operează cu marje mici de profit sau în pierderi din cauza condiţiilor de piaţă şi investiţiilor, sau „exportă“ profitul, aşa cum susţine guvernul?

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More