La Londra toată lumea vorbeşte despre România ca fiind viitorul tigru al Europei, apetitul investitorilor străini pentru România este senzaţional

by Redactia
20 views

 „În doi-trei ani trebuie să ne echilibrăm, să avem un plan coerent şi cred că vom avea tranzacţii mari“  „Există un apetit foarte mare pentru România şi acest lucru ar trebui capitalizat la maximum“  „La nivel regional este pentru al treilea an consecutiv când România ocupă locul al doilea pe piaţa de M&A, depăşind Cehia. Suntem foarte aproape de Polonia“.

Investitorii străini văd în continuare România ca pe o destinaţie atractivă pentru investiţii, unii dintre ei văd ţara ca pe „viitorul tigru“ al Europei, iar companiile de pe piaţa locală trebuie să capitalizeze la maximum acest apetit de investiţii, au fost câteva dintre concluziile conferinţei  ZF Top Tranzacţii 2024. „Este 2024 anul în care piaţa de M&A revine în zodia creşterilor?

Evenimentul ZF a fost organizat în parteneriat cu EY România, ROCA Industry, RTPR, alături de JW Marriot Bucharest şi BPT ca parteneri suport.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More