EXCLUSIV FOTO Unul dintre principalii creditori ai Romaero a preluat de la fostul proprietar Blue Air un proiect pentru o clădire de birouri într-o zonă fierbinte a Bucureștiului

by Redactia
21 views

Omul de afaceri Cristian Sindie, unul dintre principalii creditori ai companiei de stat Romaero, pregătește construcția unei clădiri de birouri pe un teren ce l-a avut coproprietar pe Cristian Rada, acționarul fostei companii aeriene Blue Air, și care este amplasat lângă autobaza STB Nordului, o zonă în care sunt în diferite etape de dezvoltare o serie de locuințe premium, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Cristian-Teodor Rada (48 de ani) a inițiat în 2020 un Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) cu scopul construirii unei clădiri de birouri, care să aibă și o componentă rezidențială, pe un teren de circa 2.400 de metri pătrați deținut de el, în coproprietate cu Nicolae Tălmaciu, chiar lângă autobaza STB Nordului din apropierea Satului Francez, o zonă rezidențială premium din nordul Bucureștiului.

Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat în august 2021 PUD-ul depus de Rada în baza Planului Urbanistic Zonal pentru inelul median definit în anul 2013, despre care primarul Nicușor Dan a spus că a constituit un pretext pentru dezvoltări imobiliare speculative în jurul său.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More