CONFIRMARE FOTO România are o nouă companie aeriană

by Redactia
8 views

Compania aeriană Bees Airlines, anunțată în primăvară de Profit.ro ca lansată în România de antreprenorul maghiar Andrij Baganics, va începe din această lună să opereze zboruri regulate, inițial către 8 destinații.

Antreprenorul este prezentat de termene.ro ca având domiciliul în Ucraina.   Operațiunile vor fi conduse de fostul director la TAROM (Chief Procurement Officer 2017-2022) Victor Antohe, din poziția de CEO. 

Bees va opera zboruri din România (București și Suceava) și Republica Moldova (Chișinău) către destinații europene, precum și către Egipt și Turcia, și va transporta în principal clienți ai tour-operatorilor.  Primul serviciu comercial va lega capitala României de Heraklion (Grecia) din 5 august, operând de două ori pe săptămână până pe 12 septembrie. De asemenea, vor fi adăugate zboruri de la Otopeni către Praga, Tel Aviv și Verona, la sfârșitul lunii august, urmate de cele spre Karlsruhe/Baden-Baden în septembrie.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More