FOTO Ionuț Negoiță cumpără terenul unei foste fabrici din România de la cel mai mare producător de obiecte sanitare din lume și lansează un mega-proiect. Tranzacția intră direct în topul celor mai scumpe achiziții

by Redactia
13 views

Antreprenorul Ionuț Negoiță, fost proprietar al echipei de fotbal Dinamo, a cumpărat de la grupul spaniol Roca, cel mai mare producător de obiecte sanitare din lume, terenul fostei fabrici Cesarom, din zona Preciziei a Bucureștiului, după ce s-a renunțat complet la producția din România, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Tranzacția intră în topul celor mai scumpe achiziții de terenuri din acest an.

Negoiță a plătit 23 de milioane de euro pentru 2 terenuri cu o suprafață cumulată de aproape 12 hectare, potrivit surselor Profit.ro. 

Terenul este liber de construcții, după ce Roca a demolat anul trecut vechea secție de faianță și gresie, depozitele adiacente, și hala de producție de obiecte sanitare, după cum a arătat Profit.ro în premieră. Caracterul industrial al zonei începe să se schimbe în favoarea noilor dezvoltări imobiliare.

Read More.



Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More