Electrica ar putea deveni canal de distribuire a asigurării PAD

by Redactia
3 views

Electrica ar putea să devină în scurt timp un canal de distribuire a poliţei de asigurare obligatorii împotriva dezastrelor naturale – PAD – printr-un parteneriat încheiat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară, scrie Agerpres.

„Există în momentul de faţă o serie de discuţii cu reprezentanţii Electrica. Electrica este unul dintre furnizorii de utilităţi care au peste 3 milioane de abonaţi şi încercăm să simplificăm din punct de vedere birocratic toată procedura, astfel încât Electrica să devină un intermediar, să devină canal de distribuire a asigurării PAD. Ideea este că mecanismele sunt create, urmează să fie create noi mecanisme, acestea legate de utilităţi ar reprezenta o variantă foarte bună, mai ales că, iată, avem şi experienţe anterioare în sensul acesta cu reţinerea pe factură a unei sume lunare, astfel încât să nu existe impactul de 100 lei, să poată să fie suportat de orice cetăţean şi cred că în perioada următoare vom reuşi să încheiem parteneriatul cu Electrica”, a declarat, marţi, prim-vicepreşedintele ASF, Gabriel Avramescu, la un eveniment de specialitate, scrie Agerpres.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More