EXCLUSIV O nouă firmă vrea să vândă RCA șoferilor români. Nume mare din Germania, lider în România pe sănătate, ar putea debuta chiar din 2025

by Redactia
3 views

Signal Iduna, grupul german prezent în România prin două societăți distincte, a început demersurile pentru debutul pe piața RCA, un mai vechi deziderat al Ergo România, societate pe care Signal Iduna a preluat-o în urmă cu doi ani.

Signal Iduna Asigurări, societatea de asigurări generale controlată de compania omonimă din Germania, a început demersurile pentru a debuta pe piața RCA din România, au confirmat, pentru Economedia, surse din companie, din piață și din zona supravegherii.

Deși au avut loc deja discuții cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), procedurile de autorizare pentru practicarea liniei RCA sunt încă incipiente, conform informațiilor noastre, un posibil debut al Signal Iduna fiind estimat pentru toamna lui 2025, cel mai devreme, mai ales că, fiind parte dintr-un grup internațional, deciziile majore se iau ierarhic și destul de greoi. Totuși, important este că inițiativa a fost agreată la nivel de grup, în Germania, conform surselor noastre.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More