Adrian Tănase are undă verde de la ASF pentru încă un an în funcţia de CEO al Bursei de Valori Bucureşti

by Redactia
7 views

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), instituţia care este responsabilă de funcţionarea în condiţii optime a pieţei asigurărilor, a pieţei de capital şi a fondurilor de pensii din România, a decis în cadrul şedinţei din 20 noiembrie autorizarea lui Adrian Tănase în funcţia de CEO al Bursei de Valori Bucureşti până la 31 decembrie 2024.

„Aprobarea autorizării domnului Tănase Adrian în calitate de director al operatorului de piaţă Bursa de Valori Bucureşti S.A. ca urmare a prelungirii mandatului” este una dintre deciziile consiliului. Anterior, consiliul de administraţie al Bursei de Valori Bucureşti a decis pe 3 octombrie ca mandatul CEO-ului, care urmează să expire până la 31 decembrie 2023, să fie prelungit până la finele anului următor. Adrian Tănase, 48 de ani, a absolvit în 1998 Facultatea de cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More