Alum vinde minele de bauxită din Sierra Leone

by Redactia
17 views

Suspendarea activității de producție la Alum a avut un impact negativ și asupra operațiunilor filialei Sierra Mineral Holdings 1 Ltd (“SMHL”) din Sierra Leone  prin oprirea achizițiilor de bauxită de la SMHL. Aceasta a trebuit să își reorienteze politica de vânzări și să identifice eventualele oportunități suplimentare de vânzare pentru capacitatea neutilizată a minei.

Alum anunța la începutul lunii trecute că a primit de la un investitor local din Sierra Leone o ofertă nesolicitată de cumpărare a 100% din capitalul Sierra Mineral Holdings 1 Ltd (“SMHL”), o societate înregistrată în Insulele Virgine Britanice, deținută 100% de către Alum S.A. prin intermediul societății Global Aluminium Limited, de asemenea înregistrată in Insulele Virgine Britanice. La vremea respectivă, conducerea Alum a declarat că va analiza oferta nesolicitată și va anunța din timp investitorii și publicul interest cu privire la orice decizie va lua legată de o potențială tranzacție. Alum a preluat din 2011 Global Aluminium Limited de la Vimetco NV și este specializată în operațiuni de extragere a bauxitei din Sierra Leone.

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More