ANAF a publicat „lista ruşinii”. Iată ce companii din Constanţa au datorii!

by Redactia
107 views

Heading Title

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat recent lista datornicilor care nu au catadicsit să își plătească obligațiilor fiscale în cel de-al patrulea trimestru al anului 2022. Printre sutele de firme datornice se numără și câteva societăți de la malul mării. În rândurile de mai jos puteți regăsi mai multe detalii.

,,Lista rușinii” pentru al 4-lea trimestru al anului 2022 a fost publicată de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). În ,,lista rușinii” sunt incluse firmele care nu și-au achitat obligațiile fiscal, conform legislației în vigoare. Obligațiile fiscal pentru T4 2022 (trimestru 4) sunt aferente perioadei octombrie – decembrie 2022.

Printre firme se numără și Penitenciarul Poarta Albă, cu restanțe în valoare de 182.973 de lei, dar și Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, cu datorii în valoare de 1.719.079 lei.

Una dintre societățile cunoscute din municipiu este și Taverna Constanța SRL, aceasta fiind deținută de Caranovic Drăgan, Didu Marian, Cacenco Aurelian și Juchitu Siticov Virgil. Societatea are restanțe în valoare de 673.835 lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More