Banca Mondială va publica mai multe date, pentru a atrage investitori privaţi în state în curs de dezvoltare

by Redactia
11 views

Banca Mondială va publica mai multe date protejate, inclusiv despre neplata datoriilor, începând de săptămâna viitoare, ca parte a eforturilor de a atrage mai multe investiţii din sectorul privat în ţările în curs de dezvoltare, a declarat preşedintele Băncii Mondiale, Ajay Banga, citat de Reuters, transmite News.ro.

Banga a declarat, duminică, la Forumul pentru Dezvoltare din China, că Grupul Băncii Mondiale a mobilizat capital privat de 41 de miliarde de dolari pentru pieţele emergente şi a strâns alte 42 de miliarde de dolari din sectorul privat pentru emiterea de obligaţiuni, anul trecut, ambele totale urmând să fie depăşite anul acesta.

Dar el a spus că sunt necesare mai multe progrese, iar banca ia măsuri pe mai multe fronturi pentru a depăşi barierele care împiedică investiţiile din sectorul privat în economiile în curs de dezvoltare.

Creşterea economică a încetinit în ţările în curs de dezvoltare, creşterea încetinind la abia 4%, de la 6%, în două decenii, a spus Banga, menţionând că fiecare punct procentual pierdut a dus 100 de milioane de oameni în sărăcie, în timp ce nivelul datoriei creşte.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More