Bursă. După rezultatele financiare din S1/2023, Goldring scade preţul ţintă pentru OMV Petrom: randament potenţial între 7% şi 15%

by Redactia
10 views

♦ De la începutul anului, acţiunile au un avans de 21,9%.

În urma publicării raportului financiar aferent primelor şase luni din 2023, Goldring a actualizat în jos preţul ţintă stabilit anterior pentru acţiunile OMV Petrom (simbol bursier SNP), unicul producător local de petrol şi gaze, de la 0,62-0,64 de lei pe acţiune la 0,55-0,59 de lei pe acţiune.

Potrivit calculelor realizate de ZF pe baza preţului curent de tranzacţio­nare, randamentul poten­ţial este cuprins în intervalul 7%-15%.

„Această direcţie a preţului-ţintă se bazează în principal pe premisele fundamentale care includ planificările de investiţii substanţiale pentru orizontul temporal imediat, impactul taxei de soli­da­ritate şi, de asemenea, adaptările stra­­tegice efectuate în contextul dinamic al pieţei internaţionale a energiei“, scriu analiştii Goldring într-un raport de analiză datat 18 august 2023.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More