Cel mai mai mare vânzător de RCA, cu sute de mii de șoferi în portofoliu, impune reguli noi: Prețurile nu mai depind doar de mașină, vârsta șoferului și județ. Care sunt noile criterii?

by Redactia
3 views

Grawe România, cel mai activ jucător din zona RCA conform datelor de vânzare analizate de Economica, a declanșat un proces de selectare în profunzime a viitorilor clienți motiv pentru care a cerut partenerilor din distribuție să colecteze mai multe informații despre șoferii care solicită o poliță RCA și vehiculele pe care aceștia le conduc.

Toți brokerii de asigurări care lucrează cu Grawe România au primit de la societatea cu acționariat austriac, în prezent cel mai activ vânzător de RCA conform datelor distribuitorilor, o solicitare prin care li se cere să furnizeze asigurătorului mai multe date privind situația șoferului și a mașinii asigurate.

Concret, arată mesajul pe care îl vom reda și integral mai jos, Grawe vrea să știe data fabricației autovehicului, kilometrajul, data primei înmatriculări și data obținerii permisului auto. Acestea sunt informații firești în cazul unei asigurări CASCO, însă au fost mai puțin sau chiar deloc utilizate până de curând în cazul asigurărilor RCA.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More