CEO e în restructurări, dar angajează șefi

by Redactia
10 views

Complexul Energetic Oltenia (CEO) este într-un amplu program de restructurare, dar încadrează șefi. Este cazul Consiliului de Supraveghere (CS) al companiei energetice.

Anul trecut a fost demarată o procedură de selecție de personal pentru posturile din Consiliul de Supraveghere. Procedura a fost prelungită până în anul 2023. Firma de recrutare angajată de Ministerul Energiei să găsească șefi pentru companie a întocmit la începutul acestei primăveri o listă scurtă cu persoanele recrutate pentru posturile de conducere din Complexul Energetic Oltenia, companie deținută de către stat.

Lista scurtă cuprindea câteva persoane, în jur de 6, cam câte posturi trebuie să fie ocupate prin selecție în baza OUG 109, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Lista s-a triplat între timp și foarte mulți specialiști sau nespecialiști aspiră la indemnizațiile de șefi din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More