CET-ul Sucevei și CAF-urile, scoase la vânzare în vederea dezmembrării

by Redactia
15 views

Vechea centrală termică a Sucevei va fi dezmembrată. Nemaifuncționând de ani mulți de zile, odată cu falimentul societății Termica SA Suceava, centrala situată în proximitatea societății Ambro SA rămăsese una din relicvele unui trecut care – cu bune și rele – a însemnat singura perioadă de dezvoltare industrială a Sucevei. Asemenea și centrala electrică de termoficare (CET-ul) construit la capătul străzii Energeticianului, aproape de râul Suceava, pe partea opusă de fosta groapă de deșeuri.

La jumătatea lunii martie vor fi scoase la licitație bunurile CET-ului, conform unei decizii luate de lichidatorul judiciar al societății Termica. Este vorba nu doar de centrala termică pe hidrocarburi, ci și de centrala electrică de termoficare care funcționa pe bază de cărbune. Toate mijloacele fixe (feroase și neferoase), inclusiv structuri metalice, clădiri cazan și cazane, din patrimoniul Termica SA Suceava vor fi licitate pe data de 15.03.2023, începând de la ora 13:30.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More