Cine sunt cei 11 care ar putea să intre în CA-ul Alro şi pe cine propun fraţii Pavăl de la Dedeman: Darius Pavăl, în prezent student la UCL School of Management şi absolvent al unei facultăţi din Londra

by Redactia
8 views

♦ A doua propunere este Adrian Fercu, membru CA la Cemacon şi la Vrancart, consultant în management la Dedeman şi membru în Comitetul de Investiţii al Pavăl Holding.

Un număr de 12 persoane se află pe lista candidaţilor propuşi ca membri ai Consiliului de Administraţie al producătorului de aluminiu Alro Slatina (simbol bursier ALR), evaluat la 1,2 mld. lei de investitori. Aceştia vor fi aleşi de acţionari în Adunarea Generală Ordi­nară din 25 aprilie 2023.

Unul dintre numele care se remarcă, propus de Pavăl Holding, vehiculul de investiţii al fraţilor Pavăl de la Dedeman şi acţionar care deţine 23,2% din Alro, este cel al lui Darius Pavăl, economist din Bacău. Potrivit CV-ului de pe site-ul companiei, Darius Pavăl a fost implicat în diverse activităţi într-o serie de departamente din cadrul Dedeman.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More