CONFIRMARE Germanii de la Arburg, jucător-cheie fondat în urmă cu 100 ani, intră în România. „Este foarte importantă pentru noi. Infrastructura s-a îmbunătățit semnificativ în ultimii 20 de ani.”

by Redactia
4 views

Producătorul german de mașini de prelucrare a plasticului Arburg, unul dintre liderii mondiali ai pieței, cu vânzări globale de aproape 800 de milioane de euro, confirmă că a intrat în România, mișcare anunțată anterior de Profit.ro.

Cu sediul la București, noua filială este condusă de directorul general interimar Daniel Orel, responsabil și pentru filialele din Cehia și Slovacia.

„România este foarte importantă pentru Arburg”, spune și Steffen Eppler, vicepreședinte vânzări Europa. „Din ce în ce mai multe companii instalează sisteme foarte sofisticate acolo. Infrastructura din țară s-a îmbunătățit semnificativ în ultimii 20 de ani.”

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More