CONFIRMARE OMV Petrom închiriază unei școli private turnul din Petrom City, cel mai mare sediu al unei companii din România

by Redactia
23 views

OMV Petrom, cea mai mare companie românească de petrol și gaze, schimbă destinația turnului de birouri din Petrom City în unitate de învățământ, cu scopul închirierii către o școală privată, după ce munca de acasă a lăsat spațiul gol, potrivit informațiilor anunțate în exclusivitate de Profit.ro în iunie 2023.

Petrom City este cel mai mare sediu al unei companii din România, inaugurat în 2010 în cartierul bucureștean Dămăroaia, în urma unei investiții de 130 de milioane de euro. Este alcătuit din 5 clădiri, dintre care dedicate birourilor sunt două imobile ovale, denumite Infinity, cu o suprafață de 53.800 de metri pătrați, și un turn cu 10 etaje și o suprafață de 11.000 de metri pătrați. Complexul a fost gândit să găzduiască circa 2.500 de angajați, care lucrau anterior în opt sedii OMV Petrom din București și Ploiești.

Acum, după schimbarea destinației, turnul de birouri din Petrom City a fost închiriat către Genesis College, prima școală privată care a fost acreditată în București. 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More