CONFIRMARE Un nou asigurator bulgar va livra RCA în România. CEO Safety Broker: Ar fi bine să revenim la normalitate. Comisionul RCA ar trebui să se situeze între 10% și 12%

by Redactia
25 views

Safety Broker, liderul pieței locale de brokeraj, și alți 4-5 intermediari de talie mare vor începe, de la 1 iulie, să comercializeze în România polițe RCA emise de Dallbogg, locul șase pe piața asigurărilor din Bulgaria în 2022, cu venituri din prime subscrise de 83,4 milioane de euro.

Profit.ro a anunțat anterior că Dallbogg este prezentă din 2017 pe lista societăților care pot vinde RCA pe teritoriul României în baza pașaportului european și este membră a Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR).

Cel mai recent asigurător cu acționariat bulgar din România, furnizor și de polițe RCA, a fost Euroins, pentru care instanța a decis falimentul, la solicitarea ASF.

“După falimentele din ultimii ani, cred că una din căile de dezvoltare a pieței de asigurări din România este intrarea de noi jucători. O companie din Bulgaria, Dallbogg, dorește să intre pe piața românească prin pașaport european de la 1 iulie. Safety Broker și alți 4-5 brokeri mari de rețea, pentru o acoperire bună a teritoriului țării, vor începe vânzările de polițe RCA emise de Dallbogg”, a declarat acum pentru Profit.ro Viorel Vasile, directorul general și fondatorul Safety Broker.

El a punctat că Dallbogg a fost înființată în anul 2008 și este prezentă și pe alte piețe europene.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More