Contabilii și economiștii protestează, luni, împotriva măsurilor fiscale opresive recente; ”Fără haos în legislația fiscală”

by Redactia
27 views

Mediul de afaceri din România, reprezentat de contabili, economiști și contribuabili, se va reuni pe 8 iulie în București pentru a protesta împotriva abuzurilor legislative și măsurilor fiscale opresive recente, arată un comunicat transmis de Patronatul Antreprenorilor Contabili din România.

Protestul, intitulat „Fără haos în legislația fiscală” , dorește să atragă atenția asupra eșecului continuu al statului român în relația cu contribuabilul și să solicite schimbări urgente și reale în politicile fiscale.

În ultimele luni, companiile românești au fost supuse unor schimbări fiscale frecvente și imprevizibile, care au generat incertitudine și dificultăți majore în gestionarea afacerilor. Realitatea este că modificările fiscale au loc, în medie, la fiecare două zile lucrătoare iar această frecvență face imposibilă adaptarea corespunzătoare a planurilor financiare ale firmelor, se arată în comunicat.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More