COTAR: Plafonarea prețului RCA la un tarif de 4.500 de lei pentru clasa de bonus B0 nu poate fi implementată

by Redactia
8 views

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) susține protestele agricultorilor și transportatorilor, dar vine cu o abordare pe care o consideră mai pragmatică.

COTAR reprezintă peste 100.000 de membri, majoritatea companii de transporturi de persoane la nivel urban, suburban, județean, interjudețean, precum și companii de transport de marfă, taximetrie, școli de șoferi, unități reparații auto, brokeri de asigurări și activitățile conexe ale acestora.

De pe această poziție de reprezentativitate, reprezentanții COTAR spun că, potrivit analizei lor, 70% dintre revendicările celor care protestează în aceste zile pot fi rezolvate într-un termen rezonabil.  Totuși, COTAR are o serie de observații argumentate, unele chiar contrare față de cele de cele 7 capitole capitole de revendicări ale protestatarilor din agricultură și transporturi.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More