Criza din energie îi aduce acasă pe românii din diaspora. Adrian a lucrat în Germania şi Anglia, dar s-a întors să fie miner în România, chiar dacă salariul este mai mic

by Redactia
54 views

Criza din energie, agravată şi de războiul dintre Rusia şi Ucraina, se dovedeşte a fi o ocazie pentru sute de români din diaspora, care profită de cererea mare de forţă de muncă din combinatele energetice din România şi au astfel posibilitatea de a se întoarce şi de a munci aproape de familii.

Cel mai mare producător de energie pe cărbune din România a început să lucreze aproape de capacitate maximă, pentru a face faţă crizei, astfel că a făcut în ultima perioadă 600 de angajări din aproximativ 2.000 de români care au aplicat.

Pentru că avem tot mai multă nevoie de energie în contextul crizei declanşate de războiul din vecini, Complexul Energetic Oltenia a făcut angajări. 128 de tineri au început munca numai la cariera Roşia.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More